Uw banner?

Bwin poker: Win kaarten naar top voetbal wedstrijden

Geplaatst op: 28-03-2013

Poker fans opgelet. Bij BWIN kun je tot 7 April 2013 kaarten winnen voor Europese top wedstrijden door online poker te spelen. Het gaat om echte topwedstrijden van clubs als Bayern Munchen, Manchester United en Real Madrid. Niet niks dus. Heb je altijd al gedroomd van het bezoeken van een wedstrijden van een van deze clubs en ben je poker fan, dan is dit je grote kans. Bwin is natuurlijk al bekend door de sponsoring van deze ploegen. Naast dat je op de website van bwin weddenschappen kunt afsluiten op bijvoorbeeld voetbal wedstrijden, hebben ze ook een populaire online poker website. Omdat ze zoveel aan voetbal sponsoring doen kun je dus wel voorstellen dat het zeker een echte speciale VIP-seat zal zijn.

Alles wat je hoeft te doen is deel te nemen aan een online poker toernooi uit de Dream Seat Series. Deze vind je in het toernooien overzicht als je je inlogd in de pokersoftware van Bwin (lees de review van Bwin op Onlinewedden.nu). Wekelijks zijn er Freerolls en verder kun je extra kansen krijgen door een $5,50 toernooi te spelen. Win je dit dan mag je aan het Dream Seat Series Finals toernooi mee doen. Winnaars winnen de tickets. En wel voor 2 personen!

De actie loopt tot 7 april. Voor de actuele lijst van wedstrijden waar je een ticket voor kunt winnen kijk je op de bwin website. Lees meer over de actie op deze poker review en ervaringen van bwin. Hier vind je alle informatie over bwin om lekker te gokken.

Voetbaltermen

Wellicht bent u er al bekend mee, maar toch hebben we even een aantal schitterende voetbaltermen op een rijtje gez meer

Voetbal wedstrijd

Oefen jij je voetbal passes nu online met het spel voetbal wedstrijd? Het spel is te besturen aan de hand van je m meer

Tobby voetbal

Tobby voetbal is een erg leuk spel dat je gemakkelijk online kan spelen en natuurlijk hoef je hiervoor geen geld t meer