Uw banner?

Make The Finals - voetbal weddenschappen

Geplaatst op: 28-03-2013

Met Make The Finals heeft het bekende 888 casino een zeer leuke game voor de voetbal fans in zijn spellen assortiment. In feite is het een grote voetbal poule, waarbij je op verschillende manieren kunt wedden op de wedstrijden van een fictief EK voetbal. Net als bij een echte bookmaker zie je overal de quotes bij de wedstrijden staan en kun je je bij je keuze hierop baseren. De quotes zijn gebaseerd op de werkelijke krachtsverhoudingen. De kans is dus net als in het echt veel groter dan Nederland of Spanje EK winnaar wordt dan bijvoorbeeld Estland of Litouwen.

Je kunt weddenschappen plaatsen op wedstrijden uit het hele toernooi. Van de voorrondes tot de finale. Dit kan in een keer voor het hele toernooi, maar iedere keer als er een ronde wordt gespeeld kun je opnieuw inzetten. Zo wordt het natuurlijk steeds gemakkelijker om te voorspellen wie er in de volgende ronde komt. De quotes (het percentage dat je krijgt uitgekeerd als je het juist hebt) gaan echter natuurlijk ook elke speelronde omlaag. Het blijft dus altijd spannend wie er nu daadwerkelijk door gaat. En het blijft natuurlijk een loterij als het gaat om uitslagen. Er zitten net als in het echt ook altijd verrassingen bij.

Het Make The Finals weddenschappen spel is een gratis te spelen flashgame. Mocht je het spelletje leuk vinden dan kun je het echter ook met echte inzetten spelen. Kijk echter uit, want het blijft nog altijd een loterij spelletje, dat niet echt op kennis is gebaseerd. De uitslagen zijn vaak erg willekeurig. Maar win je, dan kun je een leuk bedrag op je rekening bij laten schrijven. Meer van deze games spelen? Alle flash spellen van 888 zijn terug te vinden op spelletje portalen als gokkastenstart.nl en onlinegokkasten.info. Net als vele andere flash games. Mocht er dus eens een rustige avond voor je zijn, wat betreft voetbal, dan vind je hier ontspanning genoeg.

Worldcup 2010 gokkast

Voetbalfans staan erom bekend wel eens van een gokje te houden. Of het nu op de uitslag van een wedstrijd is midde meer

Voetbal wedstrijd

Oefen jij je voetbal passes nu online met het spel voetbal wedstrijd? Het spel is te besturen aan de hand van je m meer

Bwin poker: Win kaarten naar top voetbal wedstrijden

Poker fans opgelet. Bij BWIN kun je tot 7 April 2013 kaarten winnen voor Europese top wedstrijden door online poke meer