Uw banner?

Voetbal International

Geplaatst op: 14-12-2012

Van orgine is Voetbal International een tijdschrift dat zich, zoals de naam al verklapt, bezig houdt met alles om het voetbal. Het tijdschrift bestaat al sinds 1965 en is sindsdien niet meer weg te denken. Op dit moment heeft het blad een wekelijkse oplagen van maar liefst 200.000 exemplaren. Het blad verschijnt iedere woensdag en naast het wekelijkse blad brengt Voetbal International ook jaarlijks een seizoensgids uit waarin allerlei informatie te vinden is over clubs en spelers in de Nederlandse competities.

VI TV

In het jaar 2008 werd Voetbal International sponsor van het programma RTL Voetbal Insite waarmee de naam van het programma veranderde naar Voetbal International. Het redelijk onzichtbare programma werd binnen een aantal maanden een groot succes aan de hand van analiste Johan Derksen en René van der Gijp. Daarbij is  de presentatie in handen van Wilfred Genee. Het programma is twee keer per week op tv te bekijken wanneer er geen nationale en internationale bekerwedstrijden plaats vinden. Is dit wel het geval, dan is Voetbal International vaak 4 keer of meer per week te zien. Het grootste succes boekte VI TV in 2011. Op 21 oktober wordt het tot de Nederlandse bevolking gekozen tot beste televisieprogramma van het jaar en wint hiermee de Gouden Televizier-Ring.

VI Radio

Naast het tijdschrift en het televisieprogramma van Voetbal International, kwam er op 12 oktober 2010 ook een internetradio zender. Iedere werkdag zijn de presentatoren Etienne Verhoeff en Bart Nolles te horen via het internet. De techniek en muziek in deze programma's wordt verzorgd door Radio Veronica. Naast muziek komen vaak VI medewerkers aan het woord zoals bekende clubwatchers Thijs Slegers, Simon Zwartkruis, Yoeri van den Busken, Iwan van Duren, Anton Lippold, Taco van den Velde en nog veel meer.

Worldcup 2010 gokkast

Voetbalfans staan erom bekend wel eens van een gokje te houden. Of het nu op de uitslag van een wedstrijd is midde meer

Tobby voetbal

Tobby voetbal is een erg leuk spel dat je gemakkelijk online kan spelen en natuurlijk hoef je hiervoor geen geld t meer

Stadions

Iedere voetbalclub heeft een sportpark met stadion waar het haar thuiswedstrijden afwerkt. De geschiedenis van het meer