Uw banner?

Worldcup 2010 gokkast

Geplaatst op: 28-03-2013

Voetbalfans staan erom bekend wel eens van een gokje te houden. Of het nu op de uitslag van een wedstrijd is middels het plaatsen van een weddenschap via een bookmaker of door het spelen van een leuke game. Wij van voetbalpassie kwamen de gokkast Woldcup van Eurocazino tegen. Deze gokkast is geheel in wk 2010 thema. Dit is je kans om op een leuke wijze een einde te maken aan die kater. Verliezen in de finale is natuurlijk nog altijd niet goed verwerkt. Deze gokmachine geeft je echter gelukkig de kans aan dat verlies een einde te maken en er juist met een flinke winst vandoor te gaan.

De Worldcup gokkast heeft 3 rollen in het basisspel en 3 in het topspel, waar je combinaties op moet zien te maken. En die zullen regelmatig op de winlijnen voorbij komen. In het basisspel heb je 1 winlijn, maar in het topspel heb je er wel 5. Zaak dus om snel credits op de winmeter te verzamelen, zodat je dit topspel kunt spelen. Er zijn 4 potten, waar je credits op kunt sparen. En het basisspel heeft nog een oranje shirt verzamel spel voor extra prijzen en in het topspel kun je nudges gebruiken. Met 40 credits maximale inzet kun je flink cashen. Een goeie game dus voor heethoofden die hun aggressie willen omzetten in winst.

De Worldcup is een leuke gokmachine om eens af en toe te spelen. Het is een flashgame, maar speelt net als de gokkast bij je om de hoek in de speelhal. Het is dan ook een spel van de bekende gokkasten lijn Eurocazino. Meer van Eurocazino vind je op het nlgokkasten portaal: http://www.nlgokkasten.com

Make The Finals - voetbal weddenschappen

Met Make The Finals heeft het bekende 888 casino een zeer leuke game voor de voetbal fans in zijn spellen assortim meer

Tobby voetbal

Tobby voetbal is een erg leuk spel dat je gemakkelijk online kan spelen en natuurlijk hoef je hiervoor geen geld t meer

Stadions

Iedere voetbalclub heeft een sportpark met stadion waar het haar thuiswedstrijden afwerkt. De geschiedenis van het meer